Χρησιμοποιούμε cookies ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας. Παραμένοντας, δηλώνετε πως αποδέχεστε τα cookies.

Τρόποι αποστολής

Παραγγελίες για την Ελλάδα

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.Σε περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από ταχυμεταφορές η παραλαβή γίνεται από τα κατά τόπους Ταχυδρομικά Γραφεία 

Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι 4 €. Αν το δέμα αποσταλεί με αντικαταβολή, υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2 € . Για αγορές άνω των 50 € δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.. Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 3 με 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Η Μy Little Kiss  θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών.

Τα έξοδα αποστολής για  Κύπρο ξεκινούν από 15

Ευρώ (δωρεάν αποστολή από 120 ευρώ και πάνω) Στις χώρες του εξωτερικού (Ευρωπαϊκής Ένωσης) το κόστος αποστολής είναι 15€.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό είναι 15€ ή 25€, αναλόγως με τη χώρα προορισμού, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 7 εργάσιμες μέρες. Οι αποστολές για την Κύπρο πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή.

15€

Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο

25€

Μάλτα

Για αγορές άνω των 150€ στο εξωτερικό δεν χρεώνονται μεταφορικά. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη.


ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150€ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ